Sedež podjetja

Alfa R Filip Štirn s.p.
Trdinova ulica 1
8250 Brežice

  • Zavezanec za DDV: DA
  • Davčna številka: SI55957366
  • Matična številka: 6702155000

TRR pri Nova KBM d.d.: SI56 0468 3011 4146 047Kontakt in podpora uporabnikom

Podjetje Alfa R Filip Štirn s.p. je bilo ustanovljeno septembra 2014 z namenom ponuditi lastnikom avtomobilov strokovno pomoč in svetovanje pri veliki izbiri avtodelov različnih proizvajalcev za vse znamke avtomobilov. Smo namreč mnenja, da v trgovinah z avtodeli velikokrat ni ponujenega različnega cenovnega in kakovostnega razreda ter primernega svetovanja glede nakupa in izbire avtodelov. Za vas si bomo vzeli čas, vam vse razložili in izbrali najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Obenem smo tudi specializirana trgovina z avtodeli za italijanske avtomobile (predvsem Alfa Romeo, kjer so dobavljivi deli od letnika 60 dalje) in za avtodele ter specialno orodje za obnove motorjev (ležaji, kompleti tesnil, batni obročki, dročniki, ventili, klešča za batne obročke, teflone, moment ključi, plastigage za merjenje zračnosti ležajev, itd.).

Sodelujemo z različnimi domačimi in tujimi dobavitelji in proizvajalci avtodelov in smo tudi zastopnik nekaterih v Sloveniji.

Lahko se pohvalimo, da imamo zadovoljne stranke širom sveta (Peru, Anglija, Nizozemska, Avstralija, Avstrija, Šrilanka, Izrael, Hrvaška, Nemčija itd), saj dobavljamo avtodele, ki se jih v tujih državah ne dobi.

Ker na spletni strani ne moremo ponuditi ogromne izbire različnih avtodelov, orodij in vsega ostalega, kar je dobavljivo, prosimo, da nas kontaktirate in skupaj bomo našli izdelek, ki ga potrebujete!

Redno se predstavljamo in družimo tudi na srečanjih v organizaciji Alfa Kluba Slovenije s katerimi smo tudi poslovni partner.